Zoran Milanović: “Neću pomahnitati kao Kolinda”

Predsjednički kandidat Zoran Milanović obećava biračima da neće “pomahnitati” i “izaći iz kolosijeka” kada ga građani izaberu, kao što je to slučaj s Kolindom Grabar-Kitarović, dok je za Miroslava Škoru kazao da želi da u Hrvatsku uvede “cezaro-papistička” ovlaštćenja.

Pozvao je ljude da ga podrže “ne radi simpatija, nego radi zdravog razuma”.

Hoće li kao predsjednik imati otvorena vrata Pantovčaka i pomoći u mogućim budućim slučajima poput “šajcarca”, pitali su novinari, pišu “Vijesti“.

Komentarisao je izjavu aktualne predsjednice i kandidatkinje HDZ-a Kolinde Grabar-Kitarović u nedjelju u Osijeku da je “s određenim državama dogovorila da će Hrvati raditi preko interneta za 8000 eura”.

Mogu biti sarkastičan, bojim se da me ne optuže za se*sizam, slika govori više od riječi, ono što smo vidjeli govori za sebe“, kratko je kazao Milanović, prenijeli su hrvatski mediji.

O optužbama da nema izborni program odgovorio je da opet ne želi biti pregrub u svojim komentarima.

Predsjednik ne smije javnost zavaravati programom, jer to je laž. Kada kažem šta je moj program, govorim o tome što sam radio ranije i šta ću raditi kasnije“, objasnio je Milanović, referirajući se na podršku građanima u borbi protiv banaka.

Moja podrška je bila najkonkretnija dok sam bio premijer. Mi smo u tri navrata mijenjali situaciju s frankom, koju su nam uvalili prethodnici ne preduzimanjem i neradom, trebalo je reagovati ranije“, kazao je Milanović.

Dodao je kako je to tada vidio kao mjeru nacionalne sigurnosti i demografsku mjeru, a sve je završilo Zakonom o konverziji.

Možda vam se svidi

Leave A Reply