Zoran detaljno opisao popodne kada je zadnji put vidio Jelenu

0

Zoran Marjanović ponovo je danas na početku suđenja u Višem sudu u Beogradu negirao da je ubio svoju suprugu Jelenu Marjanović.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Posebno je istakao da je njihov odnos bio savršen, ali da su ponekad imali nesuglasice oko njenog stajlinga kada je odlučila da se vrati na estradu. Nakon detaljnog izlaganje odbrane, odgovarao je na pitanja svojih advokata i suda, ali je odbio da odgovara na pitanja tužioca, navodeći da mu je Tužilaštvo ovim postupkom nanijelo veliku štetu.

Od početka ovog slučaja Marjanović negira da je ubio suprugu, koja se bavila pjevanjem narodne muzike. Optužen je za krivično djelo teško ubistvo, za koje je zaprijećena kazna zatvora do 40 godina zatvora i brani se sa slobode. Tužilaštvo ga tereti da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mjesta zločina bila i njihova maloljetna kćerka, koja je tog popodneva sa njima došla na nasip Crvenka u Borči. Marjanoviću je proljetos sud vratio puno starateljstvo nad djetetom, koje mu je oduzeto poslije smrti supruge.

Prije hapšenja je u više navrata u medijima govorio o ubistvu, učestvovao je u jednom televizijskom rijaliti programu. Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već tri i po godine.