“Život bez nje nema smisla” – Zaljubljeni djed koji je pobjegao nakon operacije vraćen u KBC

Nedavno je u Kliničkom centru Srbije nastao potpuni haos kada iz jedne od klinika nakon buđenja iz anestezije nestao neimenovani deka jer mu je njegova supruga – užasno nedostajala.

Prvo je osoblje pomislilo da je izašao ili otišao da prošeta. Bolnica nije zatvor, pacijentima je dozvoljeno da izlaze napolje, doduše, ne baš odmah nakon buđenja iz anestezije, piše “Kurir”

– Najgore od svega, niko poslije nije znao da kaže ni kada, a ni kako je otišao – priča obavješteni izvor.

– Potraga je uveliko bila u jeku kada su dobili telefonski poziv od supruge tog čovjeka. Deka je bio živ i zdrav u njihovoj kući na Medakoviću 3! Svi su bili šokirani kako je uspio toliko daleko da stigne… Deka je kasnije priznao da mu je u bolnici bilo dosadno i da je htio da vidi svoju baku jer mu je mnogo nedostajala. Rekao je i da mu bez nje ništa nema smisla i da je sve tužno i dosadno i da je zato zbrisao – nastavlja izvor.

Ovakav nepromišljeni postupak srećom nije pogoršao zdravlje zaljubljenog pacijenta. Kako je otišao, pješke, gradskim prevozom ili nekim taksijem, nije htio da otkrije.

Policija je na kraju našla dedu kod kuće. I oni su bili šokirani, a stariji sugrađanin se malo postidio, ali je rekao da mu nije žao što je otišao.

– Zbog žene s kojom je već decenijama u braku svježe operisan je prošao pola grada samo da je vidi. Zatim su deku svi, uključujući i baku, nekako ubijedili da nastavi liječenje i da kasnije napusti bolnicu isključivo po savjetu lejkara. Srećom, sve se dobro završilo i svi su odahnuli – kaže izvor iz bolnice.

Klinički centar Srbije nije se oglašavao povodom ovog slučaja.

 

Možda vam se svidi

Leave A Reply