Žestoka svađa Ivana Ivanovića i Sergeja Trifunovića: Ne lupetaj više… Ti si nula!

0

Sergej, molim te ne lupetaj više. Nemaš nikakvu ideju šta bi trebalo uraditi, osim da je super plan da budeš poslanik i laješ sa Đukom i Marjanom i da svi treba da ti budemo zahvalni na tome. Paraolimpijski cenzus nisi prešao, napisao je Ivanović

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Voditelj Ivan Ivanović žestoko je isprozivao lidera PSG Sergeja Trifunovića, rekavši mu da ima političko biće identično naprednjačkom, te da nije uspio da pređe ni paraolimpijski cenzus i izjednačio ga sa nulom, javlja Nova.rs.

Povod za prepirku glumca i voditelja koji su sve do odluke Sergeja Trifunovića da izbojkotuje bojkot i sa PSG izađe na izbore, bili više nego korektni, počeo je Sergejevom objavom na Twitteru.

“Poslije današnjeg sastanka, reći ću vam samo: Ima nade za opoziciju, ima nade za nas. Uživajte u jesen”, napisao je Trifunović aludirajući na jučerašnji sastanak opozicije koji je inicirao bivši predsjednik Srbije Boris Tadić.

Na to je reagovao Ivanović:

“Tebra, to si nam rekao i pred izbore…”

Pokušajući da objasni, Trifunović je između ostalog napisao:

“Jebiga, najlakše je prditi. To može svako ko ima internet, telefon i zna 30 slova. Ja pozivam posmatrače, kritičare, ocjenjivače, filozofe i ostale mudrosere i projekt menadžere da zavrnu rukave i uključe se u posao.

Uslijedilo je obrazloženje Ivanovića na kritike koje na račun Trifunovića s vremena na vrijeme objavi na Twitteru:

“Sergej, molim te ne lupetaj više. Nemaš nikakvu ideju šta bi trebalo uraditi, osim da je super plan da budeš poslanik i laješ sa Đukom i Marjanom i da svi treba da ti budemo zahvalni na tome. Paraolimpijski cenzus nisi prešao”, napisao je Ivanović i dodao,prenosi Depo

“Slušaš super muziku, urbano se oblačiš, nisi lopov i obrazovan si. Ali tvoje političko biće je identično naprednjačkom. Ko god misli drugačije, odmah je neprijatelj, debil, kukavica i nebitan. Ti vjeruješ da je samo TVOJ put ispravan, ostali su nule i retardi. I zato si nula”, zaključio je voditelj.