Žene otkrivaju: Ovo je najseksi odjeća za muškarce

Ako se ikada osjećate nesigurno oko izbora odjeće, niste jedini. Odabir sopstvenog stila i biranje odjeće u kojoj izgledate najbolje može biti teško, ali nešto fenomenalno se desilo nedavno – kada se na stotine žena (i poneki muškarac) priključilo online raspravi o stilu oblačenja jačeg pola.

“Dame, koja odeća izgleda najbolje i najviše seksi na muškarcu?”, glasilo je početno pitanje, a onda je uslijedila salva korisnih odgovora. Evo šta žene savjetuju:

1. Odjeća mora da odgovara vašem tijelu – bez pogovora

“Smatram da je od stila bitnije da odjeća pristaje muškarcu – prvenstveno po veličini”, objasnila je jedna korisnica foruma i dodala: “Samo zbog toga ćete izgledati fantastično. Objektivno, mislim da muškarci najbolje izgledaju u krojenom odijelu ili u klasičnoj košulji sa zavrnutim rukavima”. Mnogi su se složili sa njenom izjavom, piše Menshealth.rs.

“Nošenje odjeće koja je “kao krojena za vas” je možda i najbitnija stvar. Ako želite da vas prekriju vrećasti duksevi i nesrazmjerne pantalone – to je vaša stvar!”

2. Nemojte nositi spuštene pantalone

Slično kao u prvom slučaju – pantalone moraju da vam “lijepo legnu”!
“Pobogu, nosite kaiš! I ako ga već nosite, uparite ga sa cipelama!”, rekle su žene na internetu. Iako je taj posljednji dio malčice fleksibilan – poenta je jednostavna: Ako ne nosite sportsku odjeću, uz sve ostalo morate nositi kaiš.

3. Dobra kravata čini čuda

“Volim muškarca koji nosi jednostavnu, klasičnu crnu kravatu – padam na to svaki put”, prokomentarisala je jedna korisnica.

4. Vaše cipele i aksesoari su podjednako važni kao i odjeća

“Dobar ručni sat, šešir ili kožne čizme – sve to me čini slabom u koljenima” objasnila je korisnica.

5. Obavezno “zavrnite rukave”

Čak su se i momci uključili u internet raspravu: “Moja žena mi je jednom prilikom rekla da ju je najviše privuklo kada sam u običnim farmerkama, bijeloj majici i flanel košulji sa zavrnutim rukavima popravljao stvari po kući. Kasnije je priznala da su joj zavrnuti rukavi seksi jer dodaju na muškosti”

6. Kupite jaknu koju volite

Oko ovoga se većina učesnica rasprave složila – nikad ne možete da pogriješite sa crnim ili jaknama u tamnim bojama. Fensi jakna sa nečim jednostavnim ispod će pomoći da izgledate odlično uz malo truda.

7. Imajte dobro odijelo pri ruci

“Dobro skrojeno odijelo je za muškarce kao za žene donji veš. Uložite u barem jedno i vaš život će se promijeniti”. (Tuzlanski.ba)

Možda vam se svidi

Leave A Reply