Žena rodila blizance, muž u šoku: “Ovaj je preslikani ja, drugi mi nije ni nalik”

Otac je rekao da će vrlo rado podizati i odgajati svoje dijete, ali da sigurno neće imati veze s tuđim djetetom.

Priča je izašla u javnost kad je par iz jugoistočnog kineskog grada Xiamena morao registrirati rođenje dvojice sinova, blizanaca, u lokalnoj policijskoj stanici prošle godine, piše kineski Strait Herald.

Muž se navodno otpočetka osjećao loše i sumnjičavo jer mu jedna beba nikako nije nalikovala.

Žena je prvo negirala da je imala aferu i optužila je muža da je lažirao rezultate DNK testa. Međutim, na kraju je priznala da je spavala s drugim muškarcem jednu noć. Otac je prenosi Daily Mail, rekao da će vrlo rado podizati i odgajati svoje dijete, ali da sigurno neće imati veze s tuđim djetetom, piše Max portal.

Blizanci koji imaju različite očeve izrazito su rijetka pojava poznata pod nazivom superfekundacija. Da bi se tako nešto dogodilo, žena mora imati intimn odnose s dva različita muškarca u danu prije ili poslije ovulacije kako bi oba jajašca bila oplođena.

Stručnjaci kažu da je teško odrediti tačnu vjerojatnost da se dogodi ovaj fenomen, no prethodna istraživanja pokazuju da je vjerojatnost negdje između jednog na 400 parova blizanaca i jednog na 13.000 parova, piše “Guardian“.

Do sada je u svijetu zabilježeno desetak slučajeva da su rođeni blizanci od različitih očeva.

Možda vam se svidi

Leave A Reply