Žena koja je pustila ubojice u zgradu otkrila detalje napada

Nekoliko svjedoka krvavog pohoda tri teško naoružana napadača, su novinari agencije koja je radila u zgradi u koji su bili i uredi Charliea Habdoa.

Zaposlenica u Charlieju Habdou Corine Rey, koja je svoje karikature potpisivala s ‘Coco’, rekla je kako je ona pustila napadače u zgradu na ulazu su joj zaprijetili oružjem. Ona je iz zgrade izlazila kako bi otišla po dijete u vrtić.

Teroristi snimljeni kako ubijaju ljude u Parizu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

‘Upucali su Wolinskog, Cabua, trajalo je oko pet minuta, ja sam se sakrila pod stol, govorili su savršenim francuskim… rekli su da su Al-Qaida’, rekla je Rey.

‘Čuli smo pucnjavu na ulici. Vidjeli smo muškarce s kapuljačama koji su nosili kalašnjikove kako ulaze u zgradu. Pozvali smo policiju. Nakon nekoliko minuta čuli smo pucnjavu. Popeli smo se na krov.

Desetak minuta kasnije, vidjeli smo dva naoružana muškarca koja odlaze na ulicu. Tri su policajca stigla na biciklima ali su otišli jer su napadači bili naoružani. Čulo se još mnogo pucnjave na ulici. Napadači su se odvezli u automobilu’, ispričao je jedan do novinara.

Izvor:Dnevnik.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.