Žena iz BiH imala odnos sa svekrom: Kada je za to saznao njen muž uradio je jezivu stvar

Žena iz Bihaća u ispovijesti otkrila da je imala seksualne odnose sa ocem svog supruga.

Mrzila sam njegova poslovna putovanja, koji je bilo mnogo. Mrzila sam ih najviše zbog činjenice da me je ostavljao samu i to još u prvoj godini braka.

Proganjao me je strah iz detinjstva da će me napasti čudoviše iz ormara.

I jeste me napalo, samo je imalo lik mog svekra. Jedne noći me je probudio dodir po ruci. Prenula sam se iz sna, i onako, u bunilu, nerasanjena, ukočila se od straha kada sam pored kreveta ugledala njega.

Suprug je tog jutra otputovao na jedan kraći seminar. U onom šoku, sva zbunjena, ugledala sam svekra kako mi prilazi skroz go. Ukočila sam se i nisam znala kako da reagujem. Grlo mi se osušilo i nisam mogla da progovorim. Pomislila sam da je sve to san.

Ujutru je sve bilo normalno. Svekar se ponašao kao da se ništa nije desilo. Suprug se vratio i mislila sam da je stvarno sve bio san.

Ipak, dvije sedmice kasnije ostala je sama i ponovo se desilo isto.

Ovog puta moj muž je otputovao na sedmodnevni seminar u Španiju. Svekar mi je dolazio svake noći. Shvatila sam da to definitivno nije bio san.

Više se nisam plašila mraka. Jedva sam čekala da padne noć i da se moj novi ljubavnik konačno pojavi. Dolazio je svake noći, jedan sat poslije ponoći, kada bih ugasila svjetlo.

Nikada nismo pričali o tome, a on bi brzo poslije ljubavnih igrarija jednostavno nestajao. Pomislila sam da se krije od supruge.

Možda vam se svidi

Leave A Reply