Ždrijeb Lige prvaka: Ovo su samo dva spektakularna ishoda

S početkom u 12:00 u bubnju će se naći kuglice s imenima osam četvrtfinalista, koji će moći biti izvučeni svak protiv svakog.

Nema više poludirigiranog ždrijeba kao u osmini finala kad se znalo da pobjednici skupina igraju protiv drugoplasiranih ekipa, uz uzvrat na svom terenu. Također, od četvrtfinala je moguće da se susretnu ekipe iz iste države što posebice u Španjolskoj i Francuskoj dodatno diže zanimanje za današnji ples kuglica.

Moguće je baš sve, a mi donosimo dva potencijalna scenarija. Prvi od njih je onaj koji bi vodio prema tome da četiri najglamuroznije i najskuplje ekipe (Real, Barcelona, Bayern, PSG) u ždrijebu ne sastanu se do polufinala, a parovi bi bili: Barcelona – Juventus, Real Madrid – Porto, Bayern – Atletico i PSG – Monaco.

U drugoj varijanti favoriti bi se obračunali već u ovoj fazi natjecanja, a jedna utakmica posebno bi odskakala dok bi se neko od dva autsajdera plasirao među četiri najbolje momčadi Europe: Real – Barcelona, Bayern – PSG, Atletico – Juventus i Monaco – Porto.

U svakom slučaju, bit će zanimljivo…

Termini četvrtfinalnih susreta Lige prvaka su 14. i 15. aprila, a uzvrati su 21. i 22. aprila.

 

 

Možda vam se svidi

Comments are closed.