Završena akcija prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Anesa Begića: Prikupljeno 140.000 KM

Sa beskrajnom zahvalnošću prema svim učesnicima humanitarne akcije prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Anesa Begića, obavještavamo javnost da je akcija završena. Preostalo je još da se uplate novčana sredstva od utakmice FK “Rudar” Kakanj – NK “Metalleghe BSI” koja se igra u subotu 11. augusta, te da se izvrši isplata koju je za 5.9. najavila Termoelektrana Kakanj, čime će u potpunosti biti zaokružena finansijska konstrukcija troškova Anesovog liječenja u Italiji.

Hvala svim dobrim ljudima, privrednicima, privrednim subjektima, sportistima, sportskim kolektivima, nevladinim i humanitarnim organizacijama, hvala svakom humanisti, hvala svim učesnicima akcije iz svih gradova BiH i šire za novčanu pomoć, hvala za aktivizam na prikupljanju pomoći, hvala za upućene izraze podrške, hvala za svaku upućenu riječ ohrabrenja…

Hvala medijima koji su odaslali apel za pomoć bosanskohercegovačkoj i široj javnosti.

Čvrsto vjerujemo, veliki smo optimisti, zajedno se držimo, osjećamo da ste i vi – dobri ljudi u BiH i šire uz nas, i tako osnaženi i ohrabreni vodimo borbu protiv leukemije sa dubokom nadom da ćemo se uskoro kao pobjednici nad boleščću vratiti u našu BiH i naš Kakanj.

Hvala vam.

Porodica Begić

Možda vam se svidi

Leave A Reply