Zatvorili mu restorane: Jamie Oliver poslao e-mail bivšim radnicima

Džejmi nije nikome pojedinačno rekao da je dobio otkaz ali im se obratio mejlom u kom je pisalo:

– Znam koliko je ova vest teška za vas i želim da vas uverim da sam istražio sve mogućnosti tokom proteklih nekoliko meseci kako bih spasio posao. Uložio sam sve što sam mogao da promenim stvari – napisao je Džejmi i naglasio da će svima isplatiti plate, piše “24sata.hr”.

Džejmi je protkelih godina ulagao novac u restorane kako bi uspeo da ih zadrži, ali mu ni to nije pomoglo.Trenutno ne mogu fizički da budem sa vama, ali sam hteo svima da se zahvalim što ste uložili srce i dušu u naše restorane. Puno je toga na šta možete biti ponosni – napisao je dalje Džejmi u mejlu i dodao,piše Blic

– Naši prehrambeni standardi uvek su nas izdvajali od konkurencije. Svi naši sastojci bili su visokog kvaliteta i proizvedeni na trajan i održiv način. Bila mi je čast i zadovoljstvo da budem deo ovoga, zato mi je teško da kažem zbogom. Ljudi, vi ste najbolji u svom poslu i znam da ćete raditi velike stvari ubrzo. Iskreno mi je žao i šaljem vam ljubav, zahvalnost i, najbitnije, svima vam želim sreću. Danas je jako tužan dan – naglasio je Džejmi.

View this post on Instagram

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver) on May 21, 2019 at 4:52am PDT

Možda vam se svidi

Leave A Reply