Zastrašujuća ispovijest Beograđanke: “Muž je htio da ima odnose sa mojim autističnim sinom”

0

Ono što je radio sa svojom sestrom potpuno je užasavajuće.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Ispovijest I.Đ. iz Beograda o jezivom nasilju u porodici je izazvala zgrožavanje javnosti. Ova žena otkrila je kakve je sve strahote radio njen muž tokom braka.

Kako tvdi I. Đ., njen suprug je želio da ima se*sualne odnose sa njenim autističnim sinom iz prvog braka, po kojem je urinirao dok se dijete kupalo. Ona je takođe tvrdila i da je našla snimke na kojima se njen suprug samozadovoljava na tijelu mrtve sestre, kao i po igračkama sestričine, dodajući i da ima prljave misli i prema djeci rođenog kuma, ali najviše prema sestri, čijim je imenom i nju nazivao tokom odnosa.

I.Đ. je, nakon gostovanja u jednoj emisiji, zatražila pomoć i od Pokreta Levijatan.

U ispovijesti ova žena navodi da je suprug radio gnusne stvari sa njenim autističnim sinom, da je njoj prijetio da će je ubiti, tukao je i maltretirao. Poslije preživljavanja horora sa njim, kako kaže, ona je odlučila da progovori o svemu tome. Ističe da postoje dokazi o svemu što govori, od svjedoka pa sve do video snimaka i slika, koje dokazuju njegovu nastranost.

“Sve je krenulo kad je on tokom odnosa počeo da priča sa mnom o njegovoj rođenoj sestri, da me naziva njenim imenom… Strašno i odvratno. Kome ja to da kažem, jer ko bi mi povjerovao na riječ? Nakon toga kreće da spominje svoju sestričinu tokom odnosa, gdje je nakon toga otišao kod njih u stan i snimao je sestrin donji veš, dječije gaćice i igračke lutkice. On se samozadovoljavao nad tim. Poslije toga, on dovodi svoje dijete iz prvog braka u naš stan. Dijete je ležalo na krevetu, a on me je gurnuo kod djeteta i natjerao me da se slikam sa podignutom suknjom”, tvrdi I.Đ.

On je insistirao na se*sualni kontakt sa njenim djetetom.

“Tražio je da ja dovedem svog sina, koji je dijete sa posebnim potrebema, što sam odbijala. Dijete nikada nije bilo samo sa njim, što je sreća u nesreći”.

Ipak, dogodila se, kako ona kaže, jedna strašna scena.

– On mi je priznao da je jednom prilikom urinirao po mom djetetu, kada sam ga zamolila da ostane sa njim dok se kupa. Ostavila sam ih samo na tri minuta – navela je.

Sljedeća stvar koju I. Đ. navodi je takođe zatrašujuća.