Zašto žene biraju loše muškarce?

Mnogi se često pitaju zbog čega žene biraju loše muškarce, a ovo su najčešći razlozi.

1. Misle da ne mogu bolje

Postoje žene koje izgledaju sretno, zadovoljno i pouzdano prema van, no zapravo su vrlo nesigurne. S obzirom da ona misli da ne može bolje od njega, ona završi s muškarcem koji će to itekako znati iskorištavati.

2. On joj pruža nešto bez čega ona ne može

Prije svega mislimo na novac. Ako se žena osjeća financijski stabilna pored muškarca, prešutiti će sve loše stvari koje joj on radi.

3. Boji se samoće

Nema ničeg lošeg u tome da je žena slobodna, no nekima je to teško za povjerovati. Neke žene misle da tako manje vrijede i da će im bit puno teže bez muškarca. I tada se dogodi sljedeće: one uhvate prvog koji naiđe, kakav god on bio ili s takvim jednim ostanu u vezi.

4. Misli da ga može promijeniti

Neke žene se jednostavno ne može uvjeriti u to koliko su njihovi muškarci grozni. One će same naći razlog da nije sve tako crno i da ga one mogu promijeniti na bolje.

5. S njim je već dugo

Nakon nekog vremena, leptirići u trbuhu nestaju i potrebno je više truda u vezi, nego što je trebalo na početku. No, vrlo često se žene trude puno više od muškaraca. Upravo zbog toga, neke ne žele odustati ni kad im se veza raspada pred očima, jer nisu se bezveze trudile.

(Index.hr)

Možda vam se svidi

Comments are closed.