Zašto su otpušteni Jovana i Srđan? Konačno istina: Šta je radila kolegama?!

0

Naime, danima se spekulisalo o njihovoj poslovnoj sudbini, a nakon što su najavili otkaz na TV „Prva“, menadžment ove televizije odlučio je da im se trajno zahvali na saradnji.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

– Jovana i Srđan su na TV „Prva“ došli prije pet godina u stilu velikih zvijezda i za njih su važila posebna pravila. Ne samo da su imali najbolje uslove za rad, već su i njihove plate dostizale cifru koju običan čovjek ne može ni da zamisli – priča izvor blizak voditeljskom paru i dodaje:

– U redakciji su glumili velike zvijezde, u čemu je prednjačila Jovana. Svojim saradnicima često je držala slovo kako treba da rade svoj posao, ali im je i spočitavala kako treba da se ponašaju, kako da se izražavaju, o čemu treba da pričaju… Čak je i publika imala priliku da vidi koliko Jovana može da bude neprijatna prema svojim saradnicima, kada im se, u živom programu, obraćala bez poštovanja – priča izvor i objašnjava da je voditeljski par u posljednje vrijeme često kršio svoje osnovne radne obaveze.

– Obavezali su se da će u paru voditi program svakog radnog dana, ali se u praksi češće dešavalo da se između sebe dogovore i da jednu sedmicu radi Srđan, a drugu Jovana. Osim toga, na televiziju su dolazili kad su htjeli i rijetko kada su na poslu ostajali do kraja radnog vremena. Niko na televiziji nije znao ko će voditi program određenog dana – otkriva izvor.

Kada su se, prije nekoliko dana, vratili sa plaćenog godišnjeg odmora, nisu željeli ni da čuju za prijedlog čelnika televizije da ih jedan radni dan u sedmici zamijene nova, mlađa lica. Zbog toga su najavili svoj otkaz, ali se Srđan u međuvremenu predomislio i došao na televiziju, ali su mu vrata TV “Prva” sa razlogom bila zatvorena.