Zabili se u audi pa postali hit na društvenim mrežama (Video)

Honda je svoju sedmu generaciju civica promovirala kao porodični kompakt rekordne prostranosti, a ova snimka može poslužiti kao argument.

Nadzorna kamera u Leicesteru zabilježila je nesvakidašnji događaj. Neprilagođena brzina i mokra cesta  uzrok su saobraćajna nesreće u kojoj je civic završio u stražnjem kraju audija. Tu ne bi ništa bilo čudno da iz civica nisu krenuli izlaziti vozač i putnici, a ako pogledate video do kraja, vidjet ćete da u civic stane čak devet osoba. Uključujući i jednog zaključanog u gepeku kojeg je vozač oslobodio nakon što se vratio u auto po svoje stvari.

Jedan od očevidaca za Birmingham Mail je izjavio: “Ovakvi su događaji česti u sumrak i kad je cesta mokra. Ali ono što se poslije dogodilo je nevjerojatno. Prvo je izašao jedan dečko, pa još jedan i još jedan. Izgledalo je kao da nikada neće prestati izlaziti iz automobila”. Drugi očevidac je priznao kako ga je ova nesreća na koncu i nasmijala: “Morao sam se nasmijati kad sam vidio vozača da se vraća i otvara gepek iz kojeg je iskočio još jedan putnik”.

Iako je vozač Honde Civica pokušao zaustaviti automobil, preopterećena honda je na mokrom kolniku dobrano produljila zaustavni put i na koncu udarila u audijevu limuzinu.

Sudeći po snimci i brzini bježanja, niko od putnika u hondi nije ozbiljno stradao.

Možda vam se svidi

avatar