Zabava za mališane u Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketu

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je kao i prošlih godina pripremio bogat zabavni sadržaj za najmlađe, a ova omiljena destinacija za igru i zabavu ove godine donosi i nekoliko noviteta.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market je ove godine za najmlađe pripremio poseban sadržaj edukativnog i zabavnog karaktera. U igraonici ARGETA Junior Play House, koja će biti otvorena svakim danom od 10:00 do 21:00h radit će stručno osoblje sa animatorima i maskotama, te je zabava za mališane zagarantovana. U igraonici će svaki dan biti upriličeno čitanje najljepših bajki svijeta, crtanje, zimske radionice, filmske večeri i druženje sa Patkom Juniorom, te Lego igre.

Bajkovito Coca-Cola selo Djeda mraza sadrži Coca-Cola suvenirnicu, Slatku kuću i Kuću Djeda mraza, u kojoj će djecu u posjetu svakog dana primati Djeda mraz sa svojim drugarima – vilenjakom i fotografom. Coca-Cola selo Djeda mraza će biti otvoreno svakog radnog dana od 12:00 do 15:00h i od 16:00 do 21:00 a vikendom od 11:00 do 14:00 i od 15:00 do 21:00h. Fotografije će se, uz dozvolu roditelja, objavljivati na Facebook stranici Sarajevo Holiday Marketa, apostoji i mogućnost izrade istih, te se one u tom slučaju mogu preuzeti svaki naredni radni dan u Coca-Cola suvenirnici radnim danima: od 12:00 do 21:00h, subotom od 10:00 do 21:00h i nedjeljom od 11:00 do 21:00h.

Smoki mini 9D simulator je ovogodišnji novitet koji donosi avanturu gledanja filmova u kojoj uživaju sva čula.

Na Marketu je ove godine postavljen i veliki Bolero Luna park sa autićima, vrtuljkom, vozićem, helikopterima i kišobranima. Karte za Luna park će biti dostupne od 10:00 do 22:00h.

Zimsku čaroliju upotpunit će i Pony Ranch sa dva mala ponija, koje će djeca moći jahati, maziti i hraniti, a nezaobilazno Jaffa klizalište na oko 400 kvadrata će biti besplatno zahvaljujući podršci Općine Centar a ostat će otvoreno i nakon što se završi oficijelni dio Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa.

Možda vam se svidi

Leave A Reply