Za 15 mjeseci smršala je 83 KILOGRAMA i prikazala je svaki dio transformacije: Čudili su se ZBOG NJENOG VIŠKA KOŽE, a danas OVAKO IZGLEDA

Džesika Veber je pre nekoliko godina imala 173 kilograma. A onda su je majčine reči “otreznile” i u delovale kao najjača motivacija.

Za 15 meseci uspela je da izgubi čak 83 kilograma, proverenim metodama, zdravom ishranom i adekvatnim treniranjem.

“To je jedna konstantana borba. Morala sam svakog dana ubeđujem sebe da je to ispravna stvar. Mnogo ljudi ne razume da je to više mentalna nego fizička bitka”, istakla je Džesika.

Kao posledica mršavljenja ostao je ogromna višak kože koji je uklanja nizom operacija. Džesika nije skrivala slike iz tog perioda, pokazivala je svaki detalj transformacije kako bi pomogla svima koji se bore sa kilogramima.

Ovo je realno lice te bitke.

Na njenom profilu se vidi da nije gubila optimizam dok je okršaj sa viškom trajao, a umela je često i da se našali na svoj račun,prenosi Žena

View this post on Instagram

#extremeweightloss #weightlossstory #weightlossjourney #weightlossstory #weightloss #weightlosstips #weightlossmotivation #weightlosssupport

A post shared by Jessica Weber (@gypsyj44) on Nov 14, 2018 at 9:12am PST

Džesika danas ovako izgleda. Ovo je njena pobeda. Pobeda njene volje, želje, dokaz da je misija “Mi vs gojaznost” i te kako ostvariva.

Priče poput Džesikine izuzetno snažno motivišu one koji kreću putem velikih transformacija, podjednako jako kao što su reči njene majke delovale na nju.

Dodatnu pohvalu zaslužuje što je posle svega što je doživela, iskustvo podelila sa svima.

Možda vam se svidi

Leave A Reply