Vučić poklonio Cvijanović osmijeh i cvijeće, ona mu nije ostala dužna

Cvijanovićeva je istakla da ona i građani RS-a vide Srbiju kao uzdanicu i najjači oslonac.

Željka Cvijanović, predsjednica RS-a, sastala se danas sa Aleksandrom Vučićem, predsjednikom Srbije, koji ju je dočekao sa buketom cvijeća.

Cvijanović zahvalila je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, na početku sastanka u Beogradu, za svijest koju pokazuje prema važnosti opstanka Republike Srpske, te poručila da će u njoj imati dobrog saradnika.

“Imaćete dobrog saradnika u meni. Umijem da cijenim zajedničke vrijednosti i trudiću se da uvijek zajedno radimo gdje god je to moguće. Razumijem opterećenje koje nosi BiH, ali isto tako svi sa dužnom pažnjom treba da se ophodimo prema jednoj takvoj situaciji”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je istakla da nju interesuje stabilnost Republike Srpske i prosperitet i napomenula da zna da je potrebno da se uloži dosta napora ne samo u izgradnji infrastrukture i popravljanju ekonomske situacije, nego i da se mora raditi i na demografskoj obnovi, jačanju nacionalne svijesti.

Cvijanovićeva je istakla da ona i građani RS-a vide Srbiju kao uzdanicu i najjači oslonac.

“Beskrajno sam vam zahvalna na tome i želim zahvaliti u ime građana na svim divnim projektima koje ste realizovali u Republici Srpskoj. Vi ste u ime Srbije i njenog naroda, istog naroda i bratskih veza, ostavili neizbrisiv trag tamo. Ljudi s ponosom pominju i Vaše ime i vaše institucije i projekte koje ste tamo realizovali, kao što znate dosta njih nosi upravo i naziv Srbija”, navela je Cvijanovićeva.

Možda vam se svidi

Leave A Reply