Vratila se Besima nakon 20 dana: Evo gdje je bila majka petoro djece

– Sve vrijeme je bila u Gradiški, kod nekakvih djede i babe. Tako mi je barem rekla. Navodno ih je upoznala putem “Facebooka”, a oni su joj obećali posao.

Besima Dunić (34), za koju suprug i njihovih petoro maloljetne djece od 24. novembra nisu imali ni traga ni glasa, vratila se u njihov dom u Gusaku kod Prnjavora.

To je u utorak saopštio njen suprug Elvis (36), kojem je Besima, živa i zdrava, iznenadni odlazak obrazložila “potragom za poslom”.

Elvis je prijavio policiji nestanak supruge, pošto je dom napustila rekavši da ide kod rođake u obližnju Lišnju.

Tada je čuo automobil, a pošto je otišla bez pozdrava i ostavila djecu, on se pobojao da je nestala sa nekim nepoznatim, zavrbovana putem “Facebooka”, na kome je trošila dosta vremena.

Pretražio je očajni muž šume i naselja, bez rezultata, a sreća ga je, naročito dječicu, obasjala kada se nakon više od dvadeset dana na vratima pojavila Besima.

– Sve vrijeme je bila u Gradiški, kod nekakvih djede i babe. Tako mi je barem rekla. Navodno ih je upoznala putem “Facebooka”, a oni su joj obećali posao. To se, međutim, izjalovilo – priča Elvis.

On kaže da je supruzi otvoreno zamjerio što ih je bez riječi odlaskom u nepoznato osramotila, i da joj je mjesto uz njihovih petoro djece, kao i da su im dovoljni njegovi prihodi od čuvanja kumovog stada na Manjači.

– Ljut sam, ali nam je, ipak, svima pao kamen s vrata. Jer, djeca stalno plaču, a ja sam zanemario posao od kog se izdržavamo. Primio sam je na dječiju milost, ali i zbog činjenice da do sada za ovih naših 12 godina braka nikada ništa slično nije učinila i da smo se do tada dobro slagali – kaže Elvis.

Elvis je potvrdio informacije da je razbijeni telefon bio svojevrsni okidač.

– Tačno je da sam joj razbio telefon. Međutim, kupio sam joj sada novi i vjerujem da su se nekadašnji mir i sreća vratili u naš dom – optimista je Elvis.

Policija je ocijenila da u nestanku Besime Dunić nema elemenata prisile, ali je, ipak, slučaj prijavila Centru za socijalni rad. Jer, kako nam je i sam priznao, Elvis djeci nije dozvoljavao odlazak u školu.

– Sada je sve u redu i djeca idu na nastavu – kaže Elvis.

Možda vam se svidi

Leave A Reply