Vozačica iz noćne more:Zabijala se u druge automobile!

Američki mediji objavili su sirovu snimku potjere na brzoj cesti kod Auburna u Kaliforniji, koju je inicirala Deirdre Orozco (50). Ona se dvjema osobama u bijeloj Mazdi predstavljala kao policajka, no vozačica Mazde nije nasjela na očitu laž te je nastavila dalje,  ova ih je sustigla svojim vozilom i udarila te izgurala s ceste.

Vozačica Mazde Vanessa Gladieux opisala je Orozco kao “luđakinju”, a stvari su tek krenule loše kad je njezina suvozačica Delanie Strykul pokazala ovoj srednji prst tijekom vožnje.

Orozco ih je nakon toga presrela i izjurila iz vozila te počela lupati po njihovom prozoru, tražeći da izađu i predstavljajući se kao policajka, prenosi Daily Mirror.

Gladieux je odlučila krenuti dalje, a Orozco se dala u potjeru te udarila njihovo vozilo i još jednom ih izgurala s ceste. Čitavo to vrijeme suvozačica na snimci razgovara s policijom.

Snimka završava dolaskom policije i olakšanjem kod Gladieux i Strykul.

Orozco je uhićena i optužena za dva napada smrtonosnim oružjem, dva slučaja neovlaštenog zadržavanja, nezakonitim korištenjem službene oznake, divljom vožnjom i oprinje uhićenju.

Sudac joj je odredio jamčevinu na 250.000 dolara, a na sudu bi se trebala pojaviti u petak, 26. decembra.

 

Kakanj-x

Možda vam se svidi

Comments are closed.