Vodokom: Od 30. januara očitanje i kontrola vodomjera

Obavještavamo vlasnike i zakupce poslovnih prostora da ćemo u ponedjeljak 30. januara vršiti kontrolu i očitanje vodomjera koji se nalaze u unutrašnjosti poslovnog objekta/prostora.
Kontrolu vodomjera u šahtovima trenutno obavljamo po potrebi, u skladu s mogućnostima s obzirom na vremenske prilike, i ukoliko ste zaštitili vodomjer dobro je da tako i ostane do proljeća.
Pozivamo vlasnike da nam u ponedjeljak omoguće pristup mjerilima u prostorima, bez obzira bili oni u funkciji ili ne.
Uvažavamo činjenicu da možda nećete biti u mogućnosti omogućiti pristup, ali svakako trebate onda lično javiti stanje na 55 79 50 ili e-mail vodokom@bih.net.ba sa 31. januarom.
U suprotnom bit će vam prikazana i obračunata akontacija koja u konačnici ne ide u prilog ni jednoj strani.

Možda vam se svidi

<b>NAPOMENA:</b>Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar