Visoko: Ukrao novac iz kutije za dobrovoljne priloge

Na području Kantona javni red i mir je narušen u osam slučajeva, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET
Visoko
Dana 06.03.2018. godine, u noćnim satima, u ulici Prijeko, izvršeno je krivično djelo teške krađe u ugostiteljski objekat „Rosonero“, vlasništvo lica H.M., iz kojeg je tom prilikom otuđen jedan mobilni telefon, sitni novac, te manja količina kafe, alkoholnih pića i sokova. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Dana 06.03.2018. godine, u ulici Čaršijska, izvršena je teška krađa kojom prilikom je, iz kutije za dobrovoljne priloge u predulazu džamije, otuđen neutvrđen iznos novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Visoko.

Zavidovići
Dana 06.03.2018. godine, u noćnim satima, u mjestu Ribnica, izvršeno je krivično djelo teške krađe u vikend kuću vlasništvo lica K.Dž., u kojoj je tom prilikom izvršena premetačina stvari dok iz unutrašnjosti kuće nije ništa otuđeno. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.

SAOBRAĆAJ
Na području Kantona dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojim nije bilo povrijeđenih lica, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta.

Možda vam se svidi

Leave A Reply