Vijeće vjerovnika Hotela ERO objavilo prodaju pokretne imovine

Kako je saopšteno na predmet prodaje mogu se javiti sve fizičke i pravne osobe, a imovina se može pregledati u razdoblju od 1. do 6. aprila u vremenu od 10 do 16 sati.

Nakon izvršenog uvida u imovinu, sve osobe mogu na recepciji Hotela dostaviti ponudu za imovinu koja je predmet interesa. Ponuda se dostavlja u zatvorenoj koverti i sa ličnim podacima i brojem kontakt telefona.

U ponudu je obavezno upisati predmet interesiranja, količinu i ponuđenu cijenu. Nakon uvida u dostavljenu ponudu, odbor vjerovnika će vrednovati sve pristigle ponude i odgovoriti na iste. Sve potrebne informacije mogu se dobiti od predstavnika Hotela ERO na recepciji, a sve troškove prodaje snosit će kupci. Po potrebi Odbor Vjerovnika može produžiti vrijeme za pregled imovine i dostavu ponuda.

Zgradu Ere nedavno je kupila Vlada HNK-a, pa će u istu u dogledno vrijeme biti smještene sve kantonalne institucije. Dio radnika je zbrinut, a dio nije. Oni su nedavno podigli glas i iskazali nezadovoljstvo, tvrdeći da su izigrani i da kolektivni ugovor potpisan sa Vladom FBiH, nije ispoštovan

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar