VIDEO: Priča o kraju Ramiza Džaferovića

FACE TV objavila je zanimljiv prilog o smijeni Ramiza Džaferovića, koji je punih osam godina bio na čelu Razvojne banke.

Nakon što je smijenjen Džaferović se obrušio na Nermina Nikšića i mnoge druge čiju je najbližu rodbinu svih ovih godina zapošljavao.

Razvojna banka je bila njegova privatna prćija. Bila, ali više nije. Tortura koju je Džaferović provodio nad onima ispod sebe nešto je još neviđeno na ovim prostorima, no o svemu više pogledajte u prilogu FACE TV-a.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2xZ79wS1cBQ[/youtube]

Također, Face televizija pune dvije godine javnosti je donosila provjerene, istinite, istražene priče o korupciji i malverzaciji Ramiza Džaferovića. Dvije godine su kolege sa ove televizije dokumentima, argumentima, dokazima, primjerima pokazali gdje, kad i kako, koliko novca kome, za što i kakvu uslugu je Ramiz Džaferović dijelio državni novac, i šakom i kapom, nezakonski.

Dijelio je svima, ko je njemu dijelio. Ramiz je bio svim strankama dobar. Sada im je zasmetao i sada je smijenjen. Nije ovo samo priča o Ramizu Džaferoviću. Ima Ramiza skoro u svim državnim firmama, koji su spremni da svojim nalogodavcima daju državni novac.

Postavlja se sada pitanje tko je odnio dokumente iz Razvojne banke? Tko je pozvao policiju da to spriječi? Tko je zato dobio otkaz?

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T2qvuAU0iaY[/youtube]

Dnevno.ba/ Facetv.ba

 

Možda vam se svidi

Comments are closed.