VIDEO: Odsjekli mu nogu i bacili ga u kanal, ali pas se nije predao!

Organizacija “Hope for paws” dobila je dojavu da se u kanalu u Los Anđelesu nalazi mali pas bez noge, kog je neko bacio sa nadvožnjaka. Oni su odmah izašli na teren i imali i šta da vide: izgladnelog, zapuštenog psa kome je neko odsjekao nogu i ostavio ga u sred kanala da umre.

Kada su ga veterinari ugledali, bili su šokirani i smatrali su da je pravo čudo što je uopšte živ. Pas ne samo što je bio bez noge, već je imao ozbiljnu infekciju kože i bio je jako neuhranjen.

Ipak, mali Džordan, kako su mu dali ime ljudi iz ove organizacije, uprkos svojoj veličini, pokazao je ogromnu volju za životom i nije htio da odustane, piše Blic.rs.

Poslije operacije i transfuzije krvi, Džordan se uspješno oporavio i našao novi dom. Zahvaljujući fizikalnoj rehabilitaciji, uspio je da nauči da se kreće i bez jedne noge.

Ovaj psić ogromnog duha sada je zdravi i veseli pas koji uživa da trči po kući i da pliva sa psom porodice koja ga je usvojila. Maleni Džordan je imao mnogo sreće, ali njegov oporavak nikako ne bi uspio da nije bio tako hrabar i jak u najtežim trenucima.

Njegova priča će vas inspirisati!

Možda vam se svidi

Comments are closed.