VIDEO: Kakvi smo to postali ? Snimao muškarca kako gori

Na Facebook stranici “Uživo sa novosadskih ulica” objavljen je video snimak čovjeka u plamenu koji je zabilježio nepoznati muškarac.

Na snimku se jasno vidi da čovjek gori i leži uz zid, dok je snimatelj najvjerovatnije prolaznik koji je ugledao prizor na nekoj od novosadskih ulica i potom počeo da snima mobilnim telefonom.

Na upozorenje da ustane i ugasi vatru, nesretni čovjek mu je samo odmahnuo rukom što upućuje na to da je bio svjestan, a moguće da se i samozapalio, piše 021.rs.

Muškarac koji ga je snimao je potom kameru okrenuo i krenuo na drugu stranu, a njegov postupak kada odustane od pružanja pomoći izazvao je revolt na društvenim mrežama.

Nije poznato šta je dalje bilo sa ovim čovjekom, niti gdje se tačno sve odigralo. Po komentarima na društvenoj mreži se jedino može zaključiti da je osoba koja gori izvjesni Jovan i da mu nije prvi put da zapali odjeću na sebi.

Kako za portal 021 navode sa Facebook stranice “Uživo sa novosadskih ulica”, osoba koja im je poslala snimak nije iznosila detalje sem da se sve odigralo još u novembru.

Uznemirujući snimak!
(atv)

Možda vam se svidi

avatar