VIDEO: Garsonjera koja se može uvećati!

Zahvaljujući izvanrednom dizajnu elementa u obliku plakara, slavnog američkog insituta MIT, prostor u garsonjeri može se višestruko uvećati!

Izum kao stvoren za sve one koji žive u velikim gradovima a malenim stanovima!

“Siti Houm” je uređaj veličine i oblika plakara koji je razvio slavni Institut za tehnologiju iz Masačusetsa (MIT), a unutar koga je smješten: krevet, pisaći sto i trpezarijski sto za šestoro!

Da sve bude još spektakularnije, mehanizmi za otvaranje i pomijeranje namještaja aktiviraju se daljinski, pokretom ruke!

Vjerujemo da bi cijena ovako revolucionarnog izuma bila tolika da se za taj novac može obezbjediti i istinsko povećanje životnog prostora, ali čini nam se da ipak vrijedi pogledati ovaj video. Ideje su korisne i mogu praktično da posluže čak i bez daljinskih rješenja za pomijeranje elemenata.

U okviru uređaja “Siti Houm” naći ćete čak i mali kuhinjski pult i plakar, a sve djeluje još više futuristički pod neobičnim sistemom za osvjetljenje. Komande se aktiviraju glasom, dodirom i pokretom ruke.

Da sve bude još zanimljivije, čitav uređaj se može pomjeriti i oko metar ulijevo, čime se proširuje prostor za kupatilo.

(Lisa)

Comments are closed.