Viber ima nove opcije! Svidjeće vam se!

Više novina stiže iz jedne od najpopularnijih aplikacija, i ne sumnjamo da ćete ih sve koristiti.

Viber je jedna od najpopularnijih chat aplikacija, a po svemu sudeći, ne planira da u skorije vrijeme silazi sa trona, dijelom i zato što redovno uvode novosti kojima obraduju svoje fanove, piše “Source.ba“.

Ovoga puta, Android korisnici imaju zašto da trljaju ruke – četiri nove opcije će vas oduševiti:

Viber igre: Omogućene su u pet država (Bjelorusija, Malezija, Ukrajina, Singapur i Izrael). Omogućeno je igranje igara “u paru” direktno kroz Viber aplikaciju, sa top listom rezultata i nagradama.

3D Animacije: I dok ova opcija nije potpuno nova 3D animacije dostupne su većem broju korisnika i omogućavaju kreiranje 3D video poruka. Izaberete 3D junaka (u Galeriji Vibera postoje i besplatni i promo likovi), odaberete pozadinu i snimite glas. Smućkate sve i pošaljete kontaktu po izboru. Odlična novina za čestiteke, želje i pozdrave, zar ne?!

Više sličica: Sticker Market ima nove novogodišnje i božićne sličice – stikere – za vas. Neki se plaćaju, neki su besplatni, a dostupno je preko 10 novih galerija.

Javne diskusije (Public chats): Poznatih faca koje ćaskaju sa svojim obožavaocima sve je više, a naslovnu stranu ovog puta preuzela je Piksi Lot. Javno ćaskanje je dobilo bolje performanse, manje se “zakucava” i generalno je prijatnije i lakše korišćenje.

Možda vam se svidi

Comments are closed.