VELIKI DOGAĐAJ U KAKNJU: U nedjelju druženje za sve generacije

U nedelju 30.6.2019. godine Tvornica cementa Kakanj (TCK) tradicionalno osamnaesti put organizira manifestaciju Dan otvorenih vrata.

 

To je dan kada Tvornicu posjeti na hiljade Kakanjaca, ali i posjetilaca iz drugih gradova i država. To je dan pun sportskih igara, druženja, igre i zabave za sve uzraste.

To je dio sveukupne brige TCK za zajednicu.

Cilj ovog događaja je da sve veće i jače zbližavanje sa lokalnom zajednicom, da se i na ovaj način pokažu dostignuća TCK u prethodnom periodu, a sve kroz niz informativnih, zabavnih i sportskih aktivnosti.

Kao i svake godine, i ovog vikenda sve posjetitelje očekuje bogat program koji se odvija u parku Tvornice. Posebna pažnja posvećena je aktivnostima za najmlađe koji će imati priliku da plešu, pjevaju, crtaju, i takmiče se u raznim zabavnim igrama.

Pored toga, TCK je pripremila mnogobrojna sportska takmičenja u kojima svi učesnici dobijaju poklone, a oni najbolji osvajaju vrijedne nagrade.

Dan otvorenih vrata Tvornica cementa Kakanj prvi put je organizovala 2002. godine kada je ovog kakanjskog proizvođača posjetilo više od 5.000 ljudi koji su imali priliku vidjeti prvu fazu modernizacije tvornice nakon privatizacije.

Pružajući mogućnost za direktnu i transparentu komunikaciju sa lokalnom zajednicom, Dan otvorenih vrata postao je tradicionalni događaj kojeg hiljade građana Kaknja s nestrpljenjem očekuju i uvršten je u kalendar gradskih manifestacija.

Možda vam se svidi

Leave A Reply