VEĆINA NAS OVU STVAR KOJA NAM SE DEŠAVA POD TUŠEM IGNORIŠE, A POSLJEDICE MOGU DA BUDU JEZIVE!

Tužna slika većine naših kupatila je bojler iz koga su poispadale žice. Obično ga je “sredio” neki prijatelj, komšija, mali iz kraja koji se “razumije u struju”. Većina nas o tome i ne razmišlja dok u novinama ne osvane vijest o tragediji koja je zadesila nekog usred tuširanja. A dotle smo skloni da čak i “peckanje” dok se tuširamo ignorišemo i nadamo se da nema nikakve veze sa bojlerom, iako ima i mora da ima.

Održavanje bojlera većini nas je posljednja rupa na svirali. A svaki majstor reći će vam da je neophodno redovno čistiti bojler od kamenca jer grijač strada upravo zbog toga.

A onda, kad strada grijač, dolazimo do situacija sa “peckanjem” pod tušem.

Kada dođe do peckanja, problem je, naravno, struja. Vjerovatno je grijač u bojleru pri kraju i probija. Pored toga, postoji i mogućnost da u stanu ili kući nemate kvalitetno uzemljenje – kaže nam električar Milorad iz Beograda.

Obavezno zovite majstora u takvim situacijama

Kako dalje objašnjava ovaj električar, izuzetno je važno da odmah pozovete majstora, ali onog pravog. Ne nekog priučenog momka iz kraja koji se iz hobija zanima popravkama, piše “Žena“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply