Vaše teme, Vaš glas, Vaš „Zabranjeni Forum“ u NOVOM terminu!

Zbog licenciranog regionalnog show programa “Ja imam talenat” koji ulazi u polufinalna i finalna izdanja u kojima počinje glasanje, emisiju „Zabranjeni Forum“ od četvrtka, 11. maja, pa do 1. juna gledatelji TV Pink BH mogu pratiti u NOVOM terminu, četvrtkom UŽIVO od 20 sati.

Nakon završetka sezone showa „Ja imam talenat“ talk show „Zabranjeni Forum“ gledatelji će moći pratiti četvrtkom, u redovnom terminu u kojem su i navikli, od 22 sata.

Ove sedmice, 11. maja „Zabranjeni Forum“ će u fokus dijaloga staviti porodicu i temu emisije: Šta je danas normalna porodica i kakvu porodicu Vi želite?

Već narednog četvrtka, 18. maja od 20 sati, Aleksandar Hršum i njegovi gosti otvaraju diskusiju o temi: Da li su sela već propala ili ima još nade? Kakav je život u selu Bančići  kod Ljubinja, koje važi kao selo stogodišnjaka? Da li je za povratak na selo bitnija ljubav i volja ili  novac? Zašto je naš seljak, ne intelektualni, već teritorijalni, danas sve manje u modi? BiH – zemlja potencijala i sela bez poljoprivrede?

„Zabranjeni Forum“ u NOVOM terminu, četvrtakom, od 20:00 sati.

Možda vam se svidi

Leave A Reply