Van Damme sinu Dragane Mirković za rođendan šalje kovčeg pun zlatnih poluga

Na zabavi se okupilo više od 200 ljudi iz raznih zemalja, poput Srbije, Švicarske i Njemačke, kao i poznate zvijezde, a iako je njihov sin 18. godinu napunio još u februaru, rođendan je slavio tek sada kada su svi njegovi prijatelji mogli prisustvovati zabavi.

Pozvane slavne ličnosti koje se nisu mogle odazvati ovom događaju svoje su čestitke Marku uputili u videima koje je Dragana objavila na svom Instagram profilu.

Video sadržava čestitke nekih od najpoznatijih svjetskih glumaca – Arnolda Schwarzeneggera, Sylvestara Stallonea i Jean-Claude Van Dammea, za kojeg je otprije poznato da je prijatelj 51-godišnje pjevačice. Van Damme je čestitku za Marka snimio na setu novog westerna te mu poželio sve najbolje i poručio da mu šalje kovčeg pun zlatnih poluga, prenose srbijanski mediji.

View this post on Instagram

Hvala puno dragi prijatelji na čestitkama za Markovo punoletstvo. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i raznežili. Hvala vam od srca. 😊

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on May 6, 2019 at 1:57pm PDT

“Hvala puno dragi prijatelji na čestitkama za Markovu punoljetnost. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i raznježili. Hvala vam od srca”, napisala je Dragana u opisu.

 

 

(Kakanj-X / Film i TV – (KX) )

Možda vam se svidi

avatar