Užas: Gračanlija nagovarao 13 godišnju djevojčicu da se snima gola

Muškarac iz Gračanice nije ustuknuo u svojim namjerama i kada je s druge strane dobio odgovor da je riječ o 13-godišnjoj djevojčici

Facebook grupa iz Srbije „Borba protiv pedofilije“ objavila je još jednu šokantnu prepisku u kojoj Gračanlija K. K. nagovara 13-godišnju djevojčicu da mu šalje nage fotografije.

Manijak je zagrizao udicu srbijanskih lovaca na pedofile koji se predstavljaju kao 13-godišnjakinja. Kontaktirali smo MUP Tuzlanskog kantona, gdje nam je rečeno da ne mogu dati nikakve informacije sve dok ne dobiju odgovor kolega koji su zaduženi za provjere ovakvih slučajeva.

Prepiska sa djevočicom, Foto: Avaz

Muškarac iz Gračanice nije ustuknuo u svojim namjerama i kada je s druge strane dobio odgovor da je riječ o 13-godišnjoj djevojčici. Štaviše, njegove poruke iz minute u minutu bile su sve šokantnije, a onda su uslijedili pozivi na koje administratori grupe „Borba protiv pedofilije“ nisu odgovarali. Gračanlija je tražio od djevojčice da se fotografira gola, a čak ju je nagovarao da uključi kameru i da se zajedno s njim samozadovoljava.

Možda vam se svidi

Leave A Reply