Utrka dva vozila po Zenici izazvala udes!

Večeras se u Zenici oko 23 :00 h u ulici Bulevara Eze Aranutića u blizini kružnog toka na Odmutu dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

Automobil marke Opel Omega kojim je upravljao dvadesetsedmogodišnji muškarac H.A. se kretao istom ulicom iz smjera gdje se nalazio kružni tok prema zgradi Lameli i zabio se u drvo koje se nalazilo uz cestu.

Kao što pokazuju fotografije,na autu je pričinjena materijalna šteta,a povrijeđenog vozača su odvezla kola Hitne pomoći na Urgentni blok Kantonalne bolnice Zenica gdje su javili da je muškarac zadobio lakše tjelesne povrede.

Povrijeđeni vozač auta Opel je,kako doznajemo,pokušao izbjeći direktnu saobraćajnu nesreću sa dva automobila koja su se velikom brzinom kretala prema njemu sa suprotne strane.

Kako doznajemo,ista ta dva automobila su se navodno utrkivala po kolovozu koji je bio mokar gdje su naletjeli na nesretnog vozača koji je zadobio lakše povrede.

Isti vozači koji su se utrkivali,na licu mjesta su pobjegli,a za njima je pokrenuta istraga te uviđaj obavljaju pripadnici MUP-a ZDK.

 

Tekst:Doznajemo.com

Možda vam se svidi

Comments are closed.