Upoznajte edukativni tim naše Ljetne škole – Aida Bjelopoljak profesorica matematike i fizike

JU Kulturno sportski centar Kakanj i ove godine organizuje „Ljetnu školu“ za učenike osnovnih i srednjih škola naše Općine. U okviru „Ljetne škole“ bit će organizovani časovi iz njemačkog jezika, engleskog jezika, matematike i fizike.

U okviru Ljetne škole časove matematike i fizike će držati profesorica Aida Bjelopoljak. 

Aida Bjelopoljak je Bachelor elektrotehnike odsjek za energetiku, trenutno je angažovana kao demonstrator na predmetu Inženjerska Matematika 2 na ETF-u Sarajevu, a dobitnica je i srebrene značke Univerziteta u Sarajevu.

Nastava u grupama je osmišljena tako da svaki učenik, u sklopu pripreme za kontrolni ili pismeni zadatak, vježba zadatke a naši profesorica je tu da pruži pomoć. Nastava ce biti kombinacija interaktivne nastave i klasičnih predavanja.

Primjena inovativnih metoda  u radu i učenju u malim grupama  rezultirala  je lakšim  usvajanjem nastavnog gradiva te aktivnijim  učenjem,  što se potvrdilo i u prošlogodišnjem radu Ljetne škole. Svi polaznici Ljetne škole su bili i više nego zadovoljni radom predavača i naučenim gradivom.

Ukoliko želite da nadoknadite propušteno gradivo iz matematike i fizike u ugodnoj radnoj atmosferi, po veoma pristupačnoj cijeni i uz pomoć naše profesorice potrebno je da pozovete na broj telefona 061/162-507 i ostavite kontakt podatke. Također, prijavu možete izvršiti tako što ćete preuzeti prijavni obrazac koji se nalazi kod osoblja u ljetnoj bašti kultnog školskog centra “Europa”, i navesti podatke.

Rad škole će se realizirati u dva ciklusa:

I ciklus- 27.06.2017. – 26.07.2017.

II ciklus- 01.08.2017. – 31.08.2017.

Časovi će se održavati dva puta sedmično po dva školska časa po prethodno kreiranom rasporedu.

Časovi će se realizirati u Gradskoj galeriji likovnih umjetnosti  i to iz engleskog jezika, a u Omladinskom centru će se održavati časovi njemačkog jezika, časovi matematike i fizike.

 

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar