UNIQA vilenjaci obradovali najmlađe

Povodom predstojećih novogodišnjih praznika, UNIQA osiguranje odlučilo je da obraduje najmlađe kojima su prijateljski osmijeh, briga i toplina najpotrebniji. Tim povodom, kompanija je organizovala akciju “UNIQA vilenjaci” koja je okupila sve uposlenike UNIQA osiguranja.

Više od 200 uposlenika kompanije u ulozi Deda Mrazovih vrijednih pomagača, okupilo se na jednom mjestu kako bi zajednički pripremili i ukrasili novogodišnje poklone koji će obradovati više od 600 mališana. Sredstva za kupovinu novogodišnjih poklona nije izdvojilo samo UNIQA osiguranje nego i uposlenici ove kompanije koji su poklonili veliki broj igračaka, knjiga i slatkiša.

UNIQA osiguranje uz pomoć svojih vilenjaka, prodajnih savjetnika širom zemlje, će omogućiti da poklon paketići što bezbijednije stignu do djece bez roditeljskog staranja u Gračanici, djece iz socijalno ugroženih porodica u Bihaću, djece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce” u Derventi, djece iz Centra “Mali svijet” koji okuplja djecu sa poteškoćama u razvoju u Tuzli, Egipatskog sela koje okuplja štićenike škole Los Rosales i Udruženja “Sunce” u Mostaru i hrabrih lavova iz “Srce za djecu oboljelu od raka” iz Sarajeva.

“Osmijeh svakog djeteta koje ove godine budemo obradovali ovim znakom pažnje, za nas je najveći novogodišnji poklon” – poručili su iz UNIQA osiguranja uz najljepše želje za sretne predstojeće praznike svim građanima Bosne i Hercegovine.

Možda vam se svidi

Leave A Reply