Ukrali automobil u Banjaluci, uhvaćeni u Laktašima

“Zahvaljujući efikasnom rekacijom policije nakon zaprimljene prijave, pronađeno je vozilo vrijednosti oko 30.000 KM i identifikovani su osumnjičeni koji se terete da su izvršili krivično djelo “Teška krađa”, navode iz PU Banjaluka, pišu “Nezavisne“.

Naime, nakon zaprimljene prijave da su nepoznata lica otuđila putnički automobil marke Audi sa parking prostora iz Bulevara Živojina Mišića, grad Banjaluka, policijski službenici PU Banjaluka, preduzeli su niz operativnih i istražnih mjera i radnji, koje su rezultirale pronalaskom vozila 26.03.2019. godine u mjestu Boškovići, opština Laktaši.

Napominju da će vozilo nakon završenih neophodnih radnji biti vraćeno vlasniku.

“Takođe, zahvaljujući izuzetim tragovima sa lica mjesta, te brzom i efikasnom reakcijom, blokadom izlaza iz grada i operativnom postupanja, identifikovani su osumnjičeni”, stoji u saopštenju PU Banjaluka.

O svim okolnostima upoznat je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se u redovnoj proceduri nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta dostavi izvještaj za krivično djelo “Teška krađa”.

Možda vam se svidi

Leave A Reply