U tržni centar ETNA stiže najveći lanac salona tehnike u BiH

U srijedu, 27.septembar Gračanica će postati bogatija za novi salon tehnike širokog asortimana IT uređaja, audio i video opreme, bijele tehnike, malih kućanskih aparata, posuđa, kućanskog tekstila i mnogobrojnih kućnih aksesoara. Novi salon DOMOD-a, četrnaesti u nizu, bit će otvoren u tržnom centru ETNA u Gračanici sa početkom u 15:00 sati, a za kupce i posjetioce osigurani su brojni – popusti, pokloni , kao i nagradna igra.
“ Tamo gdje postoji potreba za kvalitetnom tehnikom, postoji i Domod. Smatramo da je naša dužnost da kupcima ponudimo nabolje i najnovije tehnologije, razumijevajući, pri tome njihove potrebe i mogućnosti,” pojašnjava izvršni direktor DOMOD-a, Nedim Vuk ističući da su visok kvalitet proizvoda, stabilne cijene i efikasni servisi i usluge osnovna načela poslovanja ove kompanije.

Kompanija Domod d.o.o., u okviru svog najvećeg lanca salona tehnike u BiH, zapošljava 90 osobe u Sarajevu, Zenici, Kaknju, Mostaru i u Gračanici. Njihov širok asortiman kupcima donosi proizvode najvećih brendova kakvi su: Apple, Samsung, Sony, Gorenje, Whirlpool, Indesit, Hotpoint Ariston, LG, Philips, Panasonic, HP, Dell, Lenovo, ASUS, Canon, Dewalt, Metalac, Korkmaz, tefal, Rowenta, Kenwood, De’longhi i dr., uz brojne pogodnosti prilikom plaćanja, servisiranja i dostave proizvoda.

Možda vam se svidi

Leave A Reply