25 C
Kakanj
Utorak, 11 Maja, 2021

U toku javna rasprava o nacrtima odluka koje se odnose na utvrđivanje registra naziva ulica, trgova, mostova, mjesnih zajednica, naseljenih mjesta…

U toku je javna rasprava o Nacrtu odluke o utvrđivanju registra naziva ulica, trgova i mostova na području općine Kakanj i Nacrtu odluke o utvrđivanju registra mjesnih zajednica, naseljenih mjesta i dijelova naseljenih mjesta na području općine Kakanj.

Odluke koje su predmet rasprava i obimni popratni materijali dostupni su u Općini Kakanj svim zainteresiranim koji žele izvršiti uvid u iste. Kontakt osoba je Medžid Bajrić, predsjednik Komisije za označavanje i evidentiranje naseljenih mjesta, ulica, trgova i kućnih brojeva (kontakt telefon: 032/771-893).

Sugestije se mogu uputiti Komisiji za označavanje i evidentiranje naseljenih mjesta, ulica, trgova i kućnih brojeva putem pošte (Općina Kakanj, Ulica branilaca bb) ili putem e-maila [email protected]

Bit će organizirana i centralna javna rasparava na kojoj će biti upriličena i prezentacija, a svi zainteresirani će moći dobiti i potrebna pojašnjenja. O datumu održavanja centralne javne rasprave javnost će biti blagovremeno obaviještena.

Javna rasprava traje 30 dana počevši od 28.12.2016.godine.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO