5 C
Kakanj
Nedjelja, 9 Maja, 2021

U subotu svi na Ponijere: Igre bez granica i zabavno-muzički program

Povodom 21. januara – Međunarodnog dana zagrljaja, Javna ustanova Kulturno-sportski centar Kakanj je odlučila da pozove sve ljubitelje prirode da u subotu 23. januara 2016. godine posjete ski centar Ponijeri. Sve one koji vole uživati u zimskim radostima očekuje najluđa zabava na Ponijerima uz besplatne zagrljaje i “Igre bez granica” koje će početi u 11:00 sati.

I ovaj put bit će mnogo zabave na snijegu gdje će uz zabavno-muzički program i slatke nagrade posjetioce ski centra zabavljati i Djed Mraz.

Pripremili smo nekoliko sportsko rekreativnih i edukativnih aktivnosti, također ćemo iskoristiti i pogodnosti koje nam pruža ski lift. Budući da je zadnja sedmica školskog raspusta pripremili smo mnogobrojne aktivnosti kako bi djeca što više vremena provela na čistom planinskom zraku. Imamo i povoljne uslove za skijanje, stoga pozivamo građane, skijaše i rekreativce da posjete ski centar Ponijeri”, poručuju iz Kulturno-sportskog centra Kakanj.

Napominjemo da je Općina Kakanj obezbijedila besplatan prijevoz do poznate kakanjske vazdušne banje. Prijevoz autobusima će se vršiti u dane vikenda tokom mjeseca januara 2016. godine. Polasci su u 9:00 ispred sahat-kule, a povratak je u 16:00 sati. Prijevoz je besplatan, a potrebno je izvršiti prijavu odlaska na Ponijere putem telefona sa brojem 032/771-827 (prijave se primaju radnim danom od 7:00 do 15:30 h).

Prijevoz će se vršiti ukoliko broj prijavljenih građana po jednom danu bude minimalno 20.

Troškove prijevoza plaća Općina Kakanj.

(Press Općine Kakanj)

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO