U spremniku za vodu pronašli tijelo mlade glumice, stanari se žalili da voda ima čudan okus?

Carmen Yarira Noriega Esparza imala je 27 godina kada je nestala prošle godine u veljači. Obitelj Meksikanke, koja je željela postati slavna glumica, strahovala je da su je oteli i prodali da bude seksualna robinja. Tijelo mrtve glumice u teškom stanju raspadanja sada su pronašli u spremniku za vodu kompleksa zgrada u kojem je živjela nakon što su se stanovnici žalili da im voda ima čudan okus.

– Službenici su došli do spremnika i otvorili ga te su unutra našli tijelo u visokom stupnju raspadanja – stoji u službenoj policijskoj izjavi. Tijelo je prevezeno na forenzički Institut gdje će pokušati utvrditi razlog smrti. Carmenin identitet uspjeli su utvrditi zahvaljujući implatantima koje je dala ugraditi u grudi i stražnjicu te prema estetskoj operaciji nosa.

Bivši partner je sumnjivac

Policija sumnja da je Carmenino tijelo cijelo vrijeme bilo tamo i svoju su istragu usmjerili prema njezinom bivšem partneru, bogatom poduzetniku kojeg je ostavila zbog bogatog odvjetnika, piše  Daily Mail. Poduzetnik je plaćao stanarinu za stan u kojem je Carmen živjela, a nestala je tjedan dana prije nego se trebala iseliti iz stana, pišu lokalni mediji.

Esparza je bila psihologinja i radila je u bolnici.

Izvor: 24sata.hr

Možda vam se svidi

Comments are closed.