U Real centru uvijek nešto novo, zanimljivo i pozitivno

Mjesto  najboljeg ugođaja i izvanredne gurmanske ponude jela i kolača je svakako Real centar u Kaknju.

Iznenadite svoje nepce i uplovite u carstvo ukusa i dobre usluge, a jutro započnite sa najboljom kafom u gradu.

Kako je Real centar postao mjesto okupljanja prijatelja, porodice također je postao i mjesto  koje nerijetko posjećuju i osobe iz javnog života. Svaki gost ugodno je iznenađen novitetima koje Real centar  priređuje iz dana u dan, kako u ponudi tako i raznim vrstama evenata.

Sve gore navedeno dokazuje izražavanje zadovoljstva gostiju.

U prilog tome prenosimo jedan post sa facebook profila Fuada Breščića koji je sa svojim prijateljima na ovoj društvenoj mreži podijelio utiske iz Real centra.

Tekst bez korekcija možete pročitati u nastavku:

(Sponzorisan članak)

“U Realu uvijek nešto novo i zanimljivo.
Navikao sam da me u Realu uvijek čeka nešto novo, zanimljivo i pozitivno. U dijelu objekta za odmor i eglenisanje, na spratu, agilni direktor Alen Memić je vlastitom maštom i idejom napravio dobar potez, relaksirajući i zanimljiv u prilagođavanju enterijera cafea i slastičarne. Mladi majstor Kakanjac, Almin Mašić je odnedavno registrovao vlastitu privrednu djelatnost proizvodnje stolarije od drveta i realizovao vrlo pozitivnu ideju da se naprave zanimljive kreacije stalaža na kojima se nalaze sadržaji koji će omogućiti još ugodniji boravak gostima nego do sada. Naime, na stalažama se nalaze razni eksponati koje svaki gost može besplatno koristiti dok sjedi, pije kafu ili čaj uz kolač ili nešto slano. Razne vrste knjiga iz različitih oblasti, ukrasno bilje i cvijeće, ukusne vazne, lampe, kantice i mnogo toga što daje mašti na volju i skreće pažnju sa svakodnevnih turobnih tema kojim nas filuju kroz virtuelne medije. Uz tradicionalno ukusna jela, maslanicu sa piletinom ćete vidjeti, bogata ponuda friških i ukusnih kolača naprosto mami i odmara. Nije ovo kraj idejama, biće tu i zanimljive slike dijelova Kaknja i okoline, a sve sa ciljem promjene i unapređenja ambijenta za odmor i relaksaciju, novi sadržaji koji se mogu obavljati ćaskajući i sjedeći sa društvom ili sam.”

Možda vam se svidi

Leave A Reply