U petak “Ponijeri KUP 2018.” – Takmičenje u veleslalomu za sve zainteresovane na našoj ljepotici

Društvo pedagoga tjelesne kulture Kakanj i JU Kulturno-sportski centar Kakanj, u skladu sa Zakonom o sportu Zeničko-dobojskog kantona i Strategijom razvoja omladinske politike Zeničko-dobojskog kantona, te Strategijom razvoja općine Kakanj, organizuju takmičenje učenika i učenica osnovnih i srednjih škola grada Kaknja u skijanju ali i svih zainteresovanih. Ovo takmičenje će ujedno biti i KANTONALNO TAKMIČENJE JER NAM DOLAZE UČESNICI IZ DRUGIH GRADOVA KANTONA.

Takmičenje u disciplini veleslalom je u sklopu Malih olimpijskih igara grada Kaknja i održati će se u Ski centru Ponijeri, u petak, 02.03.2018. godine. Zbog  sigurnosti učesnika, radi manjeg broja skijaša na skijalištu, takmičenje je moguće organizovati samo radnim danom.

Ovjerenu prijavu od strane škole, predati ili proslijediti emaillom (irfan.profa@gmail.com) ili na e-mail adresu sport@ksckakanj.ba najkasnije do SRIJEDE 28.02.2018. godine do 15h. Prijave na dan takmičenja zbog startnih lista i podjele startnih brojeva neće biti moguće (osim ako ne bude prijavljen dovoljan broj takmičara).

 Kategorije:

* studenti

* do 35 godina 

* do 55 godina

* preko 55 godina

Obezbijeđen je besplatan prevoz (SAMO ZA TAKMIČARE-KE). Polazak je sa parkinga O.Š. Hamdija Kreševljaković  u 8,00 sati, i ispred O.Š. Omer Mušić u 07 :30 h. Povratak sa Ponijera je planiran u 16:30 sati.

Možda vam se svidi

<b>NAPOMENA:</b>Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar