U Kaknju novi val niskih cijena i veliki PIZZA DAY!

Sve što trebate kvalitetno, jeftino i na jednom mjestu možete imati… Zvuči kao san zar ne? 

Real centar ostvaruje Vaše snove u četvrtak 11. aprila kada će se održati PIZZA DAY!

Svaka pizza će 11. aprila u real centru biti snižena za nevjerovatnih -30%, a cijene su sljedeće:

 • Margarita 3.00 KM
 • Tuna  3.00 KM
 • Capricciosa 3.50  KM
 • Chicken 3.50 KM
 • Real 5.00 KM

Naravno da to nije sve, napravljene su i određene kombinacije koje su mnogo jeftinije od redovne cijene:

 • Margarita + prirodni sok – 4 KM
 • Capriccosa + prirodni sok – 4,50 KM
 • Real pizza + prirodni sok – 6,00 KM
 • Tuna pizza + prirodni sok – 4,50 KM
 • Chicken + prirodni sok – 4,50 KM
 • Margarita – sprite – 5 KM

Ukoliko nas posjetite do 10:00 sati kafa je samo 1.00 KM, dok je igraonica za djecu cijeli dan besplatna. Jer mališani to zaslužuju!

Ni to nije sve !

Specijalno samo za Vas, gosti će imati priliku da prvi degustiraju nove sendviče koji se prave u Realovoj kuhinji, a to su: Bosanski sendvič, Vegetarijanski sendvič, Real pikant sendvič, Tuna sendvič, Real sendvič, Pileći sendvič i za klasike Klasični sendvič. Zasigurno sendviči kakve nećete pronaći u našoj općini !

Watch line – Firma koja snabdijeva bh. tržište iznimnom ponudom satova najpoznatijih svjetskih proizvođača i prestižnih modnih imena, a čija poslovnica se nalazi upravo u Real centru (prvi sprat) za Vas je spremila ogromna sniženja, što predstavlja jedinstvenu priliku za kupovinu brendiranih satova po niskim cijenama.

Domod – Najveći lanac salona tehnike sa najširom ponudom u ponudi za 11. april ima popust do 15% na televizore (odabrani modeli) a na bijelu tehniku do 30% popusta.

Juventa Sport – Lider sportske opreme  u ponudi za Vas u četvrtak ima Dječije kopačke po 19 KM, 29 KM i 39 KM. Dječije dukserice po cijeni od 19 KM dok donji dijelovi iznose samo 9 KM.

Ali za veće uzraste, cijena Diadora trenerki je samo 59 KM.

Crvena jabuka market – za vas je snizila cijene na većinu artikala, na vama je da ih pronađete i ostvarite uštedu.

Merkato shop – Butik Merkato samo 11. aprila snizio je cijene od 10% do 20%.

JYSK –  Internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje ‘sve potrepštine za kuću’ povodom 40 godina izvrsnih ponuda u četvrtak 11. aprila garantira uštedu do 60%, dok na cijeli asortiman možete ostvariti dodatnih 10% popusta. Obzirom da je u JYSK-u 11. aprili Dan jorgana i madraca na kupovinu istih možete ostvariti popust od 30% do 60%.

Mobi trend – Vaša omiljena radnja za prodaju mobilnih uređaja i dodataka za iste nudi popust za sve goste 11. aprila od nevjerovatnih -20% na svu kvalitetnu opremu marke Remax.

Planika flex – U planiku je stigla nova kolekcija, gdje već u četvrtak možete prvi kupiti nove modele. Na ranije kolekcije možete ostvariti popust do 50%, ovisno o artiklu.

 

Učinite i Vi Vaš dan potpunim u četvrtak 11. aprila u Real centru!

 

 

 

(Sponzorisan članak)

Možda vam se svidi