U centru Berlina masovna tučnjava zbog YouTubera

U Berlinu se na poznatom Alexanderplatzu masovno potuklo više od 400 ljudi, a sve zbog YouTube-a. Pitate se kako su tučnjava i YouTube povezani?

Pa, dvoje njemačkih youtubera i pripadnika rap scene, Thatsbekir (koji ima oko 260 tisuća subscribera na kanalu) i Bahar Al Amood (koji na kanalu broji oko 14 tisuća subscribera), pozvalo je svoje fanove da se pojave na trgu i izazovu masovnu tučnjavu. Naime, njih su dvojica jedni od najpoznatijih rivala njemačke YouTube scene, a koliko je njihova riječ snažna i kako iz virtualnog prostora može preseliti u stvarni svijet dokazuju snimke koje su se nakon incidenta pojavile na internetu.

Policija je na vrijeme reagirala

U centru Berlina ova je tučnjava izazvala šok građana, a najgore od svega je što su se tijekom tučnjave suzavcima okomili i na slučajne prolaznike. Na svu sreću, njemačka je policija na vrijeme reagirala i spriječila veću katastrofu, a protiv dvojice influencera trenutno provode istragu. Što će se dalje događati tek ostaje vidjeti. Ali, da je ovo mračna strana influencera, definitivno jest. To je pokazatelj da oni svoj utjecaj mogu vrlo lako početi koristiti u pogrešne svrhe…

Možda vam se svidi

Leave A Reply