Tuče komšije, hoda polugol sa sjekirom: Samoproglašeni doktor teroriše čitavo selo

Kontroverzni i samoproglašeni kiropraktičar Ante Pavlović iz Hrvatske već decenijama privlači pažnju medija, ali uprkos njegovom ponašanju policija ga tek ponekad osudi za poneko krivično djelo.

Postao je poznat kada je početkom rata u Hrvatskoj došao kao samoproglašeni kiropraktičar koji je okupio veliki broj ‘sljedbenika’ njegove filozofije i načina života. Od hiljada ljudi koji su ga pratili, danas se rijetko ko može naći.

Iako nema dokaza da je završio bilo kakav fakultet što je potvrdio i sud u Hrvatskoj kada ga je upisao kao osobu sa srednjom stručnom spremom, Pavlović tvrdi da je završio brojne fakultete u SAD.

Bez obzira na sporadične intervencije policije, Pavlović teroriše čitavo selo. Svi žive u strahu od njega. Tvrdi da je reinkarnacija Isusa Hrista, a jednom prilikom je fizički maltretirao katoličkog sveštenika kojeg je na kraju i uzjahao zbog čega je krivično odgovarao.

Tuče komšije, snima ih, hoda polugol sa sjekirom ulicom, a mještani poručuju da imaju mira samo kada negdje otputuje ili je u zatvoru, piše “ATV“.

Možda vam se svidi

Leave A Reply