TRAGIČAN KRAJ SRPSKOG TOP MODELA Narkomafijaši izrešetali divlju ljepoticu Mirjanu i njezine prijatelje

0

Mirjana Puhar, djevojka s ovih prostora koje se proslavila nastupom u reality showu ‘America’s Next Top Model’, pronađena je mrtva u kući svog dečka Jonathana Alvarada (23), u Sjevernoj Karolini.

U kući su pronađena tri leša – Mirjane, njenog dečka i njegovog cimera, Jusmara Gonzaga-Garcia (19). Pronašao ih je prijatelj kojeg su nazvali susjedi nakon što su čuli pucnjavu.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Prijatelj je ušao u kuću, pronašao leševe i odmah pozvao policiju. Policija je ubrzo uhitila 19-godišnjegEmmanuela Jesusa Rangela koji je osumnjičen za trostruku ubojstvo, piše TMZ.

Policija sumnja kako je motiv zločina povezan s drogom te da su žrtve poznavale ubojicu.

Mirjana Puhar je rođena u Sremskoj Mitrovici, a iz Srbije je s obitelji izbjegla u SAD za vrijeme sukoba na Kosovu.

capture-20150217-140256

 

 

 

 

 

 

 

Obitelj Puhar smjestila se u Sjevernoj Karolini gdje joj se otac zaposlio kao električar, majka u restoranu, a mlađi brat je krenuo u srednju školu, piše TMZ.

Mirjanu je manekenstvo privuklo od malih nogu za razliku od škole koju je napustila sa 16 godina.

‘Bila sam divlje dijete. Izlazila sam, zabavljala se i slično jer nisam imala dobar utjecaj okoline na sebe’, izjavila je Mirjana dodavši da su joj roditelji bili bijesni kada su saznali da je napustila školovanje.

Pošto se preselila u Ameriku, radila je u McDonald’su da bi na kraju završila na televiziji i to kao kandidat za titulu ‘sljedećeg američkog top modela’.

19-godišnja Mirjana eliminirana je iz lanjske sezone showa u 9. epizodi.