Tragedija u mjestu Zabrđe: Mladića usmrtilo vozilo pred kućnim pragom

0

Dejan Kršić (32) iz Kotor-Varoši poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se prekjučer oko 2.20 sati dogodila na putu Kotor-Varoš – Banja Luka, u mjestu Zabrđe. Kršića je nedaleko od njegove kuće udario Fiat, kojim je upravljao njegov sugrađanin Saša Panić (47), javlja “Dnevni avaz”.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Kako nezvanično saznajemo, Kršić je kobnu noć bio na Ilindanskom vašaru i jedan od prijatelja ga je dovezao do kuće. Međutim, prije ulaska u dvorište Kršić je morao prijeći preko magistrale i pretpostavlja se da ga je u tom trenutku automobil i udario.

– U nezgodi je učestvovao Saša Panić, koji je upravljao Fiatom, i pješak Dejan Kršić, koji je tom prilikom nastradao – rekla je Maja Đaković-Vidović, portparol Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci.

Prema njenim riječima, uviđaj na mjestu nesreće obavili su dežurna tužiteljica Zorica Baroš i pripadnici Policijske stanice Kotor-Varoš. Tačan uzrok nesreće se još istražuje.

– Tužiteljica je naložila da se preduzmu sve istražne mjere i radnje, kao i vještačenja, radi utvrđivanja svih okolnosti saobraćajne nezgode. Naložena je i obdukcija tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske – rekla je Đaković-Vidović.

Stradali Dejan Kršić nije bio oženjen, ali je iza njega ostao maloljetni sin.