Tmurno i hladnije ili opet prženje? Saznajte šta vas čeka u naredna tri dana

Saznajte kakvo nas vrijeme očekuje u naredna tri dana.

Sutra u Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. U Bosni se očekuje umjerena naoblaka. U jutarnjim satima po kotlinama u Bosni je moguća magla. Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera, u Hercegovini umjereno jaka bura, prenosi Depo.

Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 11 °C, na jugu Hercegovine od 13 do 18 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 22 °C, na jugu Hercegovine od 24 do 28 °C.

U srijedu Bosni i Hercegovini sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 4 i 9 °C, na jugu Hercegovine od 13 do 17 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 23 °C, na jugu Hercegovine od 25 do 28 °C.

U četvrtak obilnije padavine će proći istočno od Bosne i Hercegovine. Očekuje se da padavine zahvate samo istočna područja zemlje.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 11 °C, na jugu Hercegovine od 14 do 18 °C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 17 i 23 °C, na jugu Hercegovine od 20 do 25 °C.

Možda vam se svidi

Leave A Reply