Teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu Zvornik-Tuzla: Poginule dvije osobe, tri lica povrijeđena

0

Na licu mjesta sinoć oko 20.00 časova poginula je tridesetšestogodišnja žena, čiji su inicijali S.K, dok je njena šestogodišnja kćerka, od posljedica povreda, preminula oko 23.00 časa u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla.

Povrede su zadobili muškarac čiji su inicijali S.S. (54), koji je zadržan na UKC Tuzla na liječenju, te D.K. (42) iz Boškovića kod Zvornika i M.K. (18) iz Zvornika.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su putnički automobili “golf 4”, kojim je upravljao H.M. (22) iz Zvornika i “golf” 2, za čijim je upravljačem bio D.K. (42) iz Boškovića kod Zvornika.

U “golfu 4” na mjestu suvozača nalazio se osamnaestogodišnji M.K. iz Zvornika, koji je lakše povrijeđen, dok su se u “golfu 2” nalazili smrtno stradala S.K. i njena šestogodišnja kćerka, kao i pedesetčetvorogodišnji S.S, koji je prevezen na UKC Tuzla.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nesreće, koja se dogodila sinoć u 20.05 časova. Za vrijeme uviđaja saobraćaj je bio potpuno obustavljen do 22.20 časova.