Teška saobraćajna nesreća na magistralnom putu Zvornik-Tuzla: Poginule dvije osobe, tri lica povrijeđena

Na licu mjesta sinoć oko 20.00 časova poginula je tridesetšestogodišnja žena, čiji su inicijali S.K, dok je njena šestogodišnja kćerka, od posljedica povreda, preminula oko 23.00 časa u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla.

Povrede su zadobili muškarac čiji su inicijali S.S. (54), koji je zadržan na UKC Tuzla na liječenju, te D.K. (42) iz Boškovića kod Zvornika i M.K. (18) iz Zvornika.

U ovoj saobraćajnoj nesreći učestvovali su putnički automobili “golf 4”, kojim je upravljao H.M. (22) iz Zvornika i “golf” 2, za čijim je upravljačem bio D.K. (42) iz Boškovića kod Zvornika.

U “golfu 4” na mjestu suvozača nalazio se osamnaestogodišnji M.K. iz Zvornika, koji je lakše povrijeđen, dok su se u “golfu 2” nalazili smrtno stradala S.K. i njena šestogodišnja kćerka, kao i pedesetčetvorogodišnji S.S, koji je prevezen na UKC Tuzla.

Policija je izvršila uviđaj ove saobraćajne nesreće, koja se dogodila sinoć u 20.05 časova. Za vrijeme uviđaja saobraćaj je bio potpuno obustavljen do 22.20 časova.

Možda vam se svidi

Comments are closed.